Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implantologie

Implantologia este specialitatea stomatologiei ce are în vedere înlocuirea dinților lipsă sau a celor care sunt grav afectați și vor trebui extrași.

Foarte multe persoane suferă pierderea unuia sau mai multor dinți din cauza cariei dentare sau bolii parodontale.

Programează-te

Despre implant dentar Craiova

A avea un zâmbet incomplete este o piedică în calea desfășurării unei vieți sociale normale. Lipsa dinților este o problemă foarte importantă deoarece afectează:

 • Viața socială a omului;
 • Vorbirea;
 • Fizionomia feței;
 • Capacitatea de a mânca și mesteca;
 • Întreaga sănătate dentară.

 

Una dintre cele mai bune opțiuni de tratament pentru pacienții ce au unul sau mai mulți dinți lipsă sunt implanturile dentare.

implant dentar craiova, implant dentar craiova pret, implantologie craiova pret, katta dental care

Ce este implantul dentar?

Implant dentar Craiova este o piesă protetică din titan pur. Având forma unui șurub, rolul său este de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar.

 

Prin inserarea unui implant dentar se urmărește preluarea acestuia a tuturor funcțiilor unui dinte.

 

Tocmai de aceea, implanturile dentare sunt realizate pentru a înlocui rădăcina dintelui natural și pentru a oferi stabilitate coroanei dentare ce se va amplasa deasupra implantului.

 

Procedura este inovatoare față de lucrarea tradițională prin punte dentară, deoarece implantul elimină nevoia sacrificării dinților învecinați. Puntea dentară are nevoie de minim 2 dinți stâlpi, dinți care vor fi șlefuiți. În cazul inserării implantului nu este nevoie de această procedură

 

Inserare implant dentar Craiova

Reconstrucția este formată din două segmente

 • Un segment intraosos – implantul
 • Un segment supraosos – bontul protetic
 • Deasupra bontului protetic se ancorează coroana, puntea sau proteza dentară.

 

Intervenția nu este dureroasă, în unele cazuri este mai simplă decât o extracție dentară.

Inserarea implantului

Implantul dentar este inserat în os printr-o procedură chirurgicală total nedureroasă minim invazivă.

 

Timpul de vindecare (osteointegrare)

O bună stabilitate în osul maxilar a implantului dentar Craiova este foarte importantă pentru reușita tratamentului. După câteva luni de la inserare, pe suprafața de titan crește os, astfel având loc osteointegrarea.

 

Coroana dentară

După osteointegrare, deasupra bontului protetic se va montată coroana dentară.

implant dentar craiova, implant dentar craiova pret, implantologie craiova pret, katta dental care

Beneficiile implantului dentar

 • Sănătatea organsimului

Atât implant dentar Craiova, cât și bontul protetic sunt confecționate din material biocompatibile, astfel excluzânduse riscul unor reacții adverse. De asemenea, masticația și vorbirea vor fi îmbunătățite rapid.

 • Îmbunătățirea vieții sociale

Deoarece lipsa unuia sau mai multor dinți cauzează stoparea desfășurării unei vieți sociale normale, implantul dentar îți va reda aceasta bucurie. Vei putea mânca, zâmbi și vorbi Nu o să mai ai motive să nu zâmbești în public cu toată încrederea și fericirea.

 • Stoparea atrofiei osoase

Pierderea unui dinte cauzează deteriorarea osului, problemă ce se poate agrava odată cu trecerea timpului. Implantul dentar menține atât sănătatea osului, cât și a gingiei.

 • Sănătatea întregii danturi

Deși majoritatea pacienților se gândesc că lipsa unui dinte nu prezintă nicio afecțiune pentru restul danturii, acest lucru este greșit. Implant dentar Craiova asigură susținerea și dinților învecinați. Este important de precizat faptul că în lipsa unui dinte, toți vor avea de suferit deoarece degradarea osului și a gingiei este inevitabilă, lucru ce duce la instabilitatea dinților.

Programează-te pentru o consultație!

Împreună aducem la viață zâmbete!

Recomand, un zâmbet perfect obținut într-o perioadă foarte scurtă. Profesionalism, flexibilitate și atenție maximă la nevoile pacientului.

Anca Lavinia Dică

După mai multe experiențe nereușite în mai multe cabinete am avut norocul să-l întâlnesc pe doctorul Katta.

Saleh Ali

Recomand Dr. Katta! Personal amabil, servicii de calitate și implicare in rezolvarea problemelor pacienților.

Anca Popescu

Profesionalismul și modul cum se comportă cu pacienții! Din punctul meu de vedere este cel mai bun!

Mihaela

Servicii de cea mai buna calitate cu un personal foarte amabil!

Edi Andrei

Am gasit pagina printr-o simplă căutare pe internet, însă sunt extrem de mulțumită! Felicitări pentru ceea ce faceți pentru zâmbetul fiecarui om. Apelați cu încredere la domnul dr.Katta, nu veți regreta! Rezultatele în bine se obțin după fiecare vizită la cabinet.

Diana Georgiana

Mulțumesc dr.Katta pentru rezultatele impresionante încă din prima lună de tratament ortodontic. Recomand pentru implicarea în obținerea rezultatului dorit, amabilitate și profesionalism.

Irina Andreea

În urma concursului organizat de Dr. Katta pe care l-am câștigat, am beneficiat de tratamentul pentru albire dentară și pot să spun că sunt foarte mulțumită și am să apelez în viitor la serviciile sale. Recomand cu încredere Dr. Katta! Pentru un zâmbet frumos avem nevoie de o dantură sănătoasa!

Ana Grozăvescu