Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Ortodonție

Se poate folosi periuța electrică în timpul tratamentului cu aparat dentar?

aparat dentar craiova, ortodontie craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Dacă aveți aparat dentar, poate vă întrebați dacă mai puteți folosi periuța de dinți electrică. Răspunsul este da - puteți continua să vă folosiți periuța de dinți electrică în timp ce purtați aparat dentar.

 

De fapt, utilizarea unei periuțe de dinți electrice în timp ce purtați aparat dentar poate fi benefică, deoarece va ajuta la îndepărtarea plăcii și a bacteriilor de pe dinți și gingii mult mai bine.

 

Ce înseamnă mai exact o periuță de dinți electrică:

 

Este un dispozitiv electric cu vârf de periuță de dinți care curăță suprafețele cu ajutorul unor mișcări rapide de rotație sau vibrație. În doar un minut, aceasta poate efectua până la 62.000 de mișcări - îndepărtând de 20 de ori mai multă placă bacteriană decât o periuță de dinți obișnuită! În plus, vibrațiile produse curăță și microbii dintre dinți.

 

Multe persoane cu aparat dentar se îngrijorează dacă pot continua să folosească o periuță de dinți electrică. Este important să aveți o periuță de dinți care să vă curețe dinții și gingiile atunci când aveți aparat dentar, dar puteți menține în continuare o bună igienă orală cu o periuță dvs. electrică.

 

Indiferent dacă aveți sau nu aparat dentar, utilizarea unei periuțe de dinți electrice este o metodă fantastică de a vă menține dinții curați. Cu toate acestea, dacă aveți aparat dentar, utilizarea unei astfel de ustensile poate fi și mai benefică.

 

Atunci când purtați aparat dentar, medicul vă va explica modul în care o periuță de dinți electrică vă poate fi de folos. Iată câteva sfaturi despre cum să folosești una în siguranță și în mod eficient! Sperăm că aceste informații vă ajută să vă mențineți un zâmbet sănătos!

 

aparat dentar craiova, ortodontie craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Elasticele dentare pot fi deteliorate?

 

Odata ce elasticele pentru aparatul dentar sunt îndepărtate, este timpul să vă concentrați pe bunele obiceiuri de periaj dentar. Cel mai bun mod de a spăla dinții este cu o periuță de dinți cu peri deși și pastă de dinți cu fluor.

 

Spălatul pe dinți trebuie făcut de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Asigurați-vă că periați toate suprafețele dinților folosind mișcări circulare largi înainte și înapoi și de sus în jos.

 

De asemenea, este esențial să îți cureți limba! Acest lucru va ajuta la menținerea unei respirații proaspete și la eliminarea germenilor care provoacă mirosul urât. De asemenea, folosiți ața dentară cel puțin o dată pe zi, dacă nu mai des!

 

Ața dentară îndepărtează placa bacteriană și particulele de alimente dintre dinți și sub linia gingivală, acolo unde periuța de dinți nu poate ajunge. Urmați aceste indicații pentru dinți sănătoși și o respirație proaspătă.

 

Dacă programați o vizită în clinica stomatologică Dr. Katta, veți beneficia de un tratament avansat, pentru problema dvs. dentară, care o să vă readucă aspectul frumos pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Cu inovațiile moderne, cum ar fi noua noastră tehnică, mulți pacienți care apelează la tratamentul cu aparat dentar se bucură de un proces de montare fără durere, cu rezultate într-un timp cât mai scurt.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.