Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Ortodonție

Aparatul dentar și elasticele colorate! Află ce culoare ți se potrivește!

aparat dentar craiova, ortodontie craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Aparatul dentar a devenit din ce în ce mai popular, iar acum toate persoanele care au probleme cu alinierea nefirească a danturii, și-l doresc. Odată cu apariția aparatelor dentare metalice au apărut și elasticele colorate, care pot fi folosite pentru a da un plus de culoare zâmbetului tău. Dacă vrei să găsești nuanța perfectă de elastice pentru dinții tăi continuă să citești acest articol!

 

Aparatele dentare fixe cu elastice colorate sunt adesea un punct de interes pentru copiii și adolescenții care vizitează cabinetul medicului ortodont.

 

Aceste benzi colorate sunt de fapt elastice de cauciuc care țin arcul în poziția lui corectă. Ele sunt cele care păstrează forma acestuia. Forța este mai puternică la început, iar pe măsură ce elasticitatea lor scade, scade și rezistența, de accea trebuie schimbate lunar.

 

Pe toată durata tratamentului va trebui să mergeți la medicul ortodont la fiecare 4 săptămâni pentru consultații/ajustări și astfel veți putea schimba culoarea elasticelor dvs. după bunul plac.

 

 

În ce culori sunt disponibile elasticele pentru aparatul dentar?

 

Dacă doriți să adăugați o notă personală tratamentului cu aparat dentar, elasticele colorate pot fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Având în vedere că pacienții au acum posibilitatea de a alege nuanțe care să le reflecte personalitatea, s-au dus zilele în care aparatele ortodontice metalice trebuie să se integreze. Fie că elasticele clasice albe sau negre sunt mai mult stilul tău, fie că rozul aprins și albastrul reprezintă mai bine vibrația ta - ai la dispoziție o gamă largă de culori!

 

 

Sunt costuri suplimentare asociate cu alegerea culorii pentru elastice?

 

O întrebare frecventă adresată medicilor noștri ortodonți este dacă aparatele dentare cu elastice colorate ajung să coste mai mult. Răspunsul poate părea surprinzător, dar este nu. Nu contează dacă alegeți elastice transparente sau colorate, prețul rămâne același. Așadar, dacă doriți să adăugați un pic de eleganță zâmbetului dumneavoastră, nu vă fie teamă să ne anunțați!

 

Da, puteți opta pentru elastice colorate și atunci când beneficiați de alte opțiuni de tratament ortodontic

 

Vești bune dacă vrei să îți accesorizezi aparatul dentar transparent cu niște elastice colorate - poți! Cu tehnologia noastră în continuă evoluție, suntem capabili să îndeplinim chiar și cele mai înalte cerințe atunci când vine vorba de aparate dentare.

 

aparat dentar craiova, ortodontie craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Care este culoarea potrivită pentru tine?

 

Atunci când aleg elasticele colorate pentru aparatul dentar, adolescenții doresc să opteze pentru culori care se potrivesc cu trăsăturile feței sau cu stilul lor. Aceasta este o chestiune care ține în totalitate de preferințele personale.

 

La clinica noastră stomatologică, dorim să facem din visele tale cosmetice o realitate - indiferent de culoarea pe care o alegi!

 

Realizăm totul, pentru zâmbete perfecte și mulțumirea pacienților care ne trec pragul. Tocmai din acest motiv, ne dorim să consolidăm o strânsă legătură între medic și pacient.

 

 

Există multe beneficii ale aparatului dentar, printre care:

  • Vei dobândi un aspect estetic plăcut;
  • Fonetica va fi corectată;
  • Vei putea realiza o igienă orală corectă;
  • Vei putea mânca fără durere sau disconfort;
  • Prin corectarea anomaliilor, sănătatea orală este redobândită.

 

Pentru și mai multe sfaturi, vă invităm să programați o vizită în clinica stomatologică Katta Dental Care, acolo unde medicii noștri ortodonți de excepție vă vor ajuta să înțelegeți rolul fiecărei etape de tratament și vă vor ajuta în drumul dumneavoastră către o sănătate orală de excepție.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.