Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Zâmbet complet și sănătos: care sunt costurile?

Implantologia este o specialitate chirurgicală concepută pentru a înlocui în siguranță dinții lipsă sau grav afectați. Nu este neobișnuit ca implanturile dentare să fie cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților.

 

Pacienții care și-au pierdut dinții din cauza unei leziuni, a unei carii dentare sau a unei boli parodontale pot beneficia de un tratament cu implanturi dentare. Implanturile dentare sunt stâlpi metalici care înlocuiesc rădăcinile dinților lipsă și ajută la susținerea dinților artificiali, care funcționează la fel ca cei naturali.

 

Costul tratamentului cu implanturi dentare este deseori determinat de factori precum numărul de implanturi dentare necesare și dacă sunt implicate lucrări suplimentare în plus față de restaurarea implantului dentar.

 

Știm că prețul unui tratament cu implanturi dentare este influențat radical de mai mulți factori, dintre care mulți sunt adesea necunoscuți de pacient, mai ales de cei care nu sunt informați corespunzător și care caută un chilipir. Pentru orice pacient care dorește să își refacă dantura prin înlocuirea dinților pierduți sau a dinților lipsă, ar trebui să clarificăm un lucru: cât costă un implant?

 

Poți afla mai multe despre acest aspect aici. Acest articol îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie avizată în ceea ce privește implanturile. De asemenea, te va ajuta să înțelegi de ce este important ca pacienții să primească informații adecvate înainte de a lua decizii cu privire la implanturile dentare. Și, în cele din urmă, îți oferi o perspectivă asupra costurilor aferente fiecărei proceduri, astfel încât tu să fii mai bine pregătit atunci când te vei programa pentru o consultație.

 

Sunteți în căutarea unui implant și credeți că acesta ar costa prea mult?

La clinica stomatologică dr. Katta avem o echipă de medici cu experiență care doresc să ajute oamenii să obțină zâmbetul pe care îl merită. De aceea, oferim implanturi dentare de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 

Scopul nostru este să îți facem viața mai ușoară oferindu-ți servicii de implantologie excelente, iar acest lucru începe prin a ne asigura că ai toate informațiile despre ceea ce facem și cât costă.

 

Poți avea încredere în noi că îți vom oferi răspunsuri sincere, astfel încât să știi exact ce fel de plan de tratament va funcționa cel mai bine pentru nevoile și bugetul tău.

 

implant dentar craiova, implantologie craiova, clinica stomatologica craiova, dr. katta

 

Pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor tare și a stării de sănătate dentară este necesară, în primul rând, consultația pe care o vei primi la doar 100 RON. Planul de tratament se realizează imediat după această consultație, unde îți vom explica tot ce trebuie să știi despre procedură.

 

Această etapă este foarte importantă! Punem foarte mare preț pe înțelegerea pacientului, iar cu acest plan de tratament vei înțelege cu exactitate următorii pași pe care îi vom parcurge împreună, spre finalizarea cu succes a tratamentului. Unul dintre medicii noștri stomatologi, specializați în implantologie, îți va spune cu precizie costurile necesare, astfel încât tu vei avea o imagine de ansamblu, și vei știi dacă ești pregătit pentru acest tratament.

 

Sfaturi utile

  • Evită negocierile cand vine vorba de sănătate!
  • Urmează întotdeauna sfaturile medicului tău.
  • Nu te lăsa păcălit de prețuri foarte mici pentru orice fel de tratament. Sănătatea este importantă, iar calitatea rezultatului final va fi influențată de acest aspect!
  • Stabilește-ți clar așteptările legate de tratamentul dentar.

 

De altfel, soluții financiare există! Dacă nu îți poți permite finalizarea procedurii acum, noi ne vom adapta bugetului tău și vom avea răbdare. Chiar dacă acest lucru înseamnă să așteptăm o perioadă mai lungă de timp, trebuie să nu uităm că sănătatea contează, înainte de orice!

 

Lista prețurilor este afișată pe site-ul clinicii noastre, iar în cazul în care mai există neînțelegeri, noi vom fi bucuroși să îți răspundem la toate întrebările!

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.