Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Sunt implanturile dentare sigure? Iată ce trebuie să știți

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții permanente pentru problemele dentare, implanturile dentare pot fi exacte ceea ce aveți nevoie. Cu toate acestea, implanturile dentare sunt asociate cu anumite riscuri. Știați că implanturile dentare reprezintă cea mai sigură soluție pentru problemele de dinți? Iată de ce!

 

 

Procesul de tratament cu implanturi dentare este următorul:

 

 

  • Etapa de evaluare

 

Specialiștii noștri vor evalua mai întâi situația dumneavoastră clinică pentru a determina dacă sunteți un bun candidat pentru tratamentul cu implanturi dentare. Vi se va solicita un set de analize de sânge și investigații radiografice (radiografii panoramice sau tomografii dentare dentare).

 

 

  • Planul de tratament

 

După investigarea nevoilor dumneavoastră individuale, echipa noastră va dezvolta cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră.

 

 

  • Intervenția chirurgicală

 

Înainte de procedură, se va administra un anestezic local pentru a amorți zona în care va fi plasat implantul dentar. Odată ce anestezia își face efectul, medicul stomatolog va face o mică incizie în țesutul gingival pentru a expune osul înainte de a introduce ușor implantul de titan și de a atașa o coroană temporară până la finalizarea procesului de vindecare.

 

 

  • Faza de vindecare

 

Linia gingivală care înconjoară implantul dentar va fuziona treptat cu implantul dentar.

 

Este esențial să se practice o bună igienă orală în această etapă a procesului, iar pacienții trebuie să evite să pună presiune pe zona tratată. O coroană dentară temporară va contribui la asigurarea atât a aspectului cosmetic, cât și a celui funcțional.

 

 

  • Etapa finală a procedurii de implant dentar este completă!

 

După vindecarea gingiilor, pilonul protetic va fi atașat la implantul dentar, astfel încât acesta să se poată conecta la coroană.

 

Tehnicienii noștri experți vor crea apoi restaurarea dentară finală pe implant. Coroana dentară este concepută pentru a arăta ca dinții dvs. existenți în ceea ce privește culoarea, dimensiunea și forma și este conectată la implant.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Katta Dental Care din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.