Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Spune stop protezei mobile și bucură-te de beneficiile implanturilor dentare

 

 

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, gândul ca va trebui să purtați proteze dentare vă umple de groază. Nu este surprinzător - protezele dentare pot fi inconfortabile și jenante de purtat și, adesea, nu arată foarte natural.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Din fericire, există o opțiune mai bună disponibilă: implanturile dentare. Acestea sunt înlocuitori permanenți pentru dinții lipsă, care arată și se simt la fel ca dinții dvs. naturali. De asemenea, sunt mai confortabile decât protezele dentare mobile și nu vor aluneca sau se vor mișca în gură. Dacă luați în considerare implanturile dentare, citiți mai departe pentru a afla de ce ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră!

 

 

 

În cazul unor extracții numeroase pentru implanturi multiple de proteze, clinica noastră oferă un set fantastic de dinți temporari, care sunt foarte utili și atractivi. Acești dinți falși confecționați sunt impecabil de funcționali și pot fi coroane pe suport din zirconiu, coroane complete din zirconiu sau coroane din metal-ceramică cimentate sau fixate pe pilonul implantului natural sau protetic.

 

 

  • Vă doriți un zâmbet nou într-o singură zi?

 

Un pacient cu dinți grav deteriorați și slăbiți poate solicita un tratament de restaurare dentară în clinică Katta Dental Care. Frica acestuia cu privire la purtarea unei proteze după efectuarea extracţiei dentare l-au facut să-şi suporte dinţii defectuoşi cât de mult timp a putut, în ciuda problemelor pe care prezenţa acestora îi diminuau viața socială și încrederea.

 

Călcând pragul clinicii noastre stomatologice a fost convins de capacitatea echipei medicale de aici de a-i implementa cel mai bun tratament posibil şi, mai ales, de a elimina purtarea pe parcursul tratamentului a unei proteze.

 

Sistemul de „dinți într-o zi” este un ansamblu de implanturi de ultimă generație care se inserează toate în aceiași zi, redând pacientului bucuria de a zâmbi mai repede.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova
  • După perioada de refacere urmează amplasarea şi fixarea dinţilor permanenţi, finali

 

Perioada necesară pentru refacerea completă a gingiilor în zonele unde s-a produs implantarea va dura între 3 și 6 luni. Numai după ce osul și țesuturile s-au vindecat complet, dinții temporari pot fi înlocuiți cu dinți permanenți. Diferența constă în faptul că dinții permanenți, spre deosebire de cei temporari, sunt atât mai atractivi, cât și mai puternici decât aceștia din urmă.

 

Mai mult decât atât, în decurs de o singură zi, teama pacientului de proteze dentare poate fi înlocuită cu tratamente dentare care îi pot oferi un zâmbet care îi va schimba efectiv viața, îi poate realiza o dorință pe care nu o credea posibilă și poate înlocui dinții bolnavi și deteriorați care îi afectau constant sănătatea întregului organism.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Katta Dental Care din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.