Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Soluția medicilor pentru înlocuirea unui dinte extras

Poate cel mai frumos lucru care nu necesită un efort suplimentar este să zâmbim larg și cu multă încredere în noi. Singurul impediment este atunci când lipsa unuia sau a mai multor dinți ne oprește din a ne exprimăm liber sentimentele și trăirile.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr katta craiova

 

Ce este o extracție dentară?

 

Reprezintă o intervenție chirurgicală care are loc în cabinetul medicului stomatolog și are ca scop înlăturarea unui dinte care nu mai poate fi recuperat printr-un tratament obișnuit sau care, prin prezența lui pe arcadă, împiedică alinierea corectă a dinților învecinați sau erupția altora.

 

Extracția dentară se poate realizeaza abia după efectuarea și analizarea unei radiografii și mai ales după administrarea anesteziei locale, injectabile sau sub formă de spray.

 

Aceasta din urmă le este destinată copiilor, pe când adulții au nevoie de o metodă mai concentrată și mai profundă, de aceea li se injectează doza optimă de anestezie.

 

În urma unei extracții datorate unei probleme de nerezolvat, în dantură rămân goluri inestetice care nu se pot remedia pe cale naturală și care pot avea repercursiuni asupra sănătății noastre:

  • Retracția osului maxilar
  • Retracția gingiei
  • Alinierea greșită a dinților învecinați
  • Probleme masticatorii
  • Mușcătură incorectă
  • Vorbire defectuasă

 

Pentru toate problemele enumerate mai sus medicii recomandă cea mai simplă și eficientă  metotă existentă pe piață în acest moment.

Implant dentar Craiova este acea rădăcină artificială în formă de șurub realizat din titan și alte materiale de aliaj, care are ca scop înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă.

 

 

Caracteristicile de neegalat ale implantului dentar

 

  • Este 100% biocompatibil cu osul maxilar
  • Readuce încrederea de sine
  • Poate susține o lucrare protetică fixă pentru pacienții care doresc să scape de proteza mobilă
  • Cea mai eficienta modalitate de a înlocui dinții lipsă

 

Trebuie să înțelegem ca implant dentar Craiova nu este doar o rădăcină artificială care susține o lucrare protetică pentru a reproduce frumusețea danturii, aceasta are diferite beneficii si pe plan funcțional.

 

Această procedură este dureroasă?

 

Vă putem spune clar și răspicat ca nu! Este unul dintre cel mai răspândite mituri din branșa  stomatologiei.

 

Așa cum am explicat și în articolele anterioare, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, atfel încât nu se mai pune problema despre durere atunci când mergem la stomatolog.

 

Adevărul este că inserarea unui  implant dentar Craiova nu doare, această procedură făcânduse  sub efectul anesteziei.

 

La începutul perioadei de acomodare după inserare este posibil să apară mici disconfortui mai mult decât suportabile care se pot ameliora cu ajutorul analgezicelor slabe.

 

Medicii implantologi de la clinicile Katta Dental Care oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar Craiova și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.