Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Legătura dintre implantul dentar și boala parodontală

 

Știați că implanturile dentare pot ajuta de fapt la prevenirea bolii parodontale? Credeți sau nu, implanturile dentare creează o fundație stabilă pentru dinții și gingiile dumneavoastră, ceea ce ajută la menținerea sănătății acestora.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre legătura dintre implanturile dentare și boala parodontală și despre modul în care implanturile dentare vă pot ajuta să vă păstrați zâmbetul sănătos!

 

implant dentar craiova, parodontoza craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Afecțiunea care distruge structurile care țin dinții la locul lor este cunoscută sub numele de boală parodontală sau parodontoză. Această boală provine din depunerile de tartru și placă bacteriană, care se formează în cavitatea orală, unde nu există celule sănătoase care să lupte împotriva acestor afecțiuni.

 

Această afecțiune, severă și uneori ireversibilă, poate face ravagii în cavitatea orală! Ar putea provoca deteriorarea structurilor care vă mențin dinții la locul lor: gingia, ligamentele și osul alveolar. În timp, se vor dezvolta fisuri pline de bacterii, ceea ce va duce la pierderea dinților sau la alte probleme grave.

 

Dezavantajele lipsei dințilori pierduți datorită bolii parodontale:

  • Resorbția osoasă (retragerea osului răms gol)
  • Aspect deranjant
  • Retracția gingivală
  • Scăderea încrederii de sine
  • Afecțiuni gastrice cauzate de masticația incorectă
  • Pronunție defectuasă a cuvintelor
  • Alinierea greșită a dinților învecinați

 

 

Cum puteți rezolva problema dinților lipsă? Simplu!

Implanturile dentare sunt o modalitate populară și sigură de refacere a dinților care au fost pierduți. Deși sunt o metodă rapidă de a vă îmbunătăți zâmbetul, boala parodontală poate pune în pericol integrarea implanturilor.

 

Dacă luați în considerare implanturile dentare, asigurați-vă că problemele gingivale sunt pe deplin rezolvate înainte de a face o alegere. Consultați un medic dentist înainte de a începe orice tip de terapie sau intervenție chirurgicală.

 

Clinica stomatologică Dr. Katta oferă consultații complete pentru fiecare dintre pacienții săi, astfel încât aceștia să poată lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la alternativele lor și la ceea ce este cel mai potrivit pentru ei!

 

Ne dorim ca toți cei care ne vizitează clinica să se simtă în largul lor și să aibă încredere în alegerea lor! Personalul nostru va lucra cu dumneavoastră la fiecare pas, de la început până la sfârșit, pentru a se asigura că totul decurge fără probleme pentru dumneavoastră!

 

Probleme multiple, o singură soluție!

Dinții lipsă pot fi o problemă majoră atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Este posibil să vă simțiți stânjenit de zâmbetul dumneavoastră și să vă fie dificil să mâncați sau să vorbiți în mod corespunzător dacă vă lipsesc dinții. Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru a înlocui dinții care au fost distruși sau chiar pierduți.

 

Fabricată din titan și alte aliaje, această rădăcină artificială înlocuiește rădăcina naturală a dintelui dumneavoastră și ajută la menținerea în poziție corectă a unei piese de înlocuire (coroană, punte sau proteză). Cu implanturile dentare, puteți zâmbi cu încredere știind că dinții dvs. arată și se simt natural!

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.