Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

În ce situații inserarea unui implant dentar nu se poate realiza

 

Tratamentul cu implant dentar Craiova este un procedeu stomatologic care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcțiile masticatorii, fonetice și nu în ultimul rând estetice, ale danturii.

 

Acestă rădăcină artificială este realizată din titan și este introdusă în osul maxilar pentru a înlocui dinții pierduți din cauza unei leziuni sau a unei boli.

 

Un astfel de tratament poate dura până la 30-40 de ani dacă este îngrijit corespunzător. Acest lucru înseamnă vizite regulate la dentist și periajul cu pastă de dinți cu fluor de două ori pe zi (dimineața și seara) pentru o igienă dentară corectă și preventivă.

 

În majoritatea cazurilor, implant dentar Craiova este cea mai bună opțiune pentru înlocuirea unui dinte deja pierdut sau a unuia care nu mai poate fi salvat prin niciun tratament stomatologic.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr katta craiova

Există câteva cazuri în care implanturile dentare nu pot fi inserate

 

Sistem imunitar deficitar

  • Acest inconvenient poate produce riscul de pierdere al implantului dentar Craiova din cauza respingerii organismului a corpului strain.

 

Dacă osul maxilar este prea subțire sau a fost deteriorat din cauza radiațiilor

  • În această situație osteointegrarea nu poate avea loc, deoarece osul maxilar este în cantități prea mici  și este nevoie de o adiție osoasă.

 

În caz de traumă dentară

  • Implanturile dentare trebuie luate în considerare doar în ultimă instanță, dacă alte opțiuni au eșuat.

 

Boli parodontale

  • Dacă aveți o boală a gingiilor care necesită o intervenție chirurgicală, implanturile dentare nu vor funcționa decât după tratament

 

Bruxism

  • Acest fenomen înseamnă scrâșnirea dinților în momente de stres sau noaptea, în somn. Acest obicei trebuie rapid eliminat din viața dvs. înainte ca inserarea să aibă loc.

 

Femei însărcinate sau care alăptează

  • Acest tratament nu poate fi practicat, deoarece femeilor însărcinate nu li se poate administra anestezie.

 

Diabet insulinodependent, ciroza hepatică, hipertensiune arterială severă

 

 

Vă doriți un zâmbet complet?

 

Implanturile dentare Craiova sunt cea mai bună modalitate de a vă înlocui dinții lipsă. Arată și se simt la fel ca dinții naturali, dar sunt chiar mai puternici decât ai tăi! Și pentru că implanturile dentare pot dura zeci de ani, este o investiție în zâmbetul dvs. care se va amortiza în anii următori.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană în fiecare zi a săptămânii. Oferim proceduri de implant dentar Craiova la prețuri accesibile, astfel încât toată lumea să aibă acces la acest tratament care schimbă viața.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre implanturile dentare, stabiliți o programare la cabinetul nostru astăzi! Ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de zâmbet în cel mai scurt timp, prin remedierea cazurilor de mai sus care vă pot împiedica să fiți un candidat ideal pentru implant dentar Craiova.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.