Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implanturi dentare în Craiova: Cea mai rapidă cale spre un zâmbet nou

Implanturile dentare sunt cea mai recentă tendință dentară. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și convenabil de a obține un zâmbet reconstruit, implanturile dentare sunt răspunsul la problema dumneavoastră.

 

Implanturile dentare sunt plasate în maxilarul/mandibula dumneavoastră, iar acestea arată și se simt la fel ca dinții naturali. Acestea pot fi folosite pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă și reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele care și-au pierdut dinții din cauza unei boli dentare sau a unei leziuni.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile implanturilor dentare și despre modul în care acestea vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele dentare.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Cea mai rapidă metodă de restaurare a unui dinte deteriorat sau lipsă:

 

Implantul dentar este o piesă cu o compoziție majoritară de titan pur, având în general o formă de șurub. El este introdus fix în locul unde dintele sau dinții naturali lipsesc și are rolul de a creea o rădacina artificială în osul maxilar pentru a ancora viitoarea coroană dentară.

 

Totuși acest tip de tratament revoluționar este potrivit pentru dumneavoastră? Cel mai bun mod de a stabilii rata dvs. de succes pentru înlocuirea dinților pierduți este să faceți o vizită medicului stomatolog.

 

Cazurile în care această soluție nu este potrivită pentru dumneavoastră:

  • Suferiți de boli parodontale
  • Suferiți de bruxism
  • Aveți diabet
  • Cantitate de os este insuficientă
  • Aveți un sistem imunitar deficitar

 

Dacă vă calificați pentru înlocuirea dinților cu implanturi dentare, vom discuta procedura, vă vom oferi pregătirea necesară prin informații relevante și sugestii de îngrijire ulterioară pentru întreținerea implanturilor dentare și vă vom ajuta dacă nu sunteți un candidat adecvat.

 

 

Plusurile tratamentului cu implant dentar

  • Estetic – Cu ajutorul implanturilor dentare, primim plăcerea și încrederea de a zâmbi fără teamă, mai ales că lucrarea finală imită exact dintele natural, făcând imposibilă distincția cu cei existenți.

 

  • Protejează atât dinții rămași cât si osul maxilar – Implanturile dentare sunt un tip de înlocuire a dinților, care nu afectează dinții adiacenți, ba chiar ajută dinții naturali să nu se deplaseze de la locul lor. Iar dacă osul maxilarului este lăsat gol fără un implant care să imite rădăcina naturală, acesta se va micșora în timp.

 

  • Rata de succes – Dacă un pacient are o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) excelentă și respectă o igienă orală adecvată, rata de succes a unui implant dentar poate fi de 100%, dacă operația în sine este executată în mod corespunzător.

 

  • Confortabil – pe lângă faptul că putem zâmbi fără rețineri, fonetica și funcțiile masicatorii sunt restabilite cu ajutorul acestui tratament. Să mestecăm corect și cu încredere ajută la o digestie optimă și sănătoasă.

 

  • Durata de viață – implantul dentar are o perioadă longevivă de viață, astfel încât dacă este îngrijit corespunzător, iar sănătatea generală a pacientului este bună, ne putem bucura de acesta o viață.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Dr. Katta din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.  

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.