Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar Craiova: Beneficii și Avantaje de neegalat

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Beneficiile și avantajele implanturilor dentare sunt numeroase și de neegalat. În primul rând, implanturile oferă stabilitate maxima pentru dintele restaurat sau nou-creat, astfel ca nu veti mai avea probleme niciodata cu el. În plus, implantantul dentar nu presupune sacrificarea dinților naturali vecini, cum se intampla în cazul proteticii clasice.

 

Exercită mai puțină presiune asupra gingiei și a altor dinți din jur, mentine sănătatea oaselor maxilare și previne instalarea bolilor parodontale. La prima vedere, acestea ar fi unele dintre cele mai valoroase avantaje. În continuare, vom enumera beneficiile suplimentare pe care toți pacienții ar trebui să le ia în considerare atunci când se gândesc la tratamentul cu implanturi dentare.

 

Atunci când luați decizia de a trece la implanturi dentare, există multe beneficii pe care ar trebui să le luați în considerare. Operația de implant dentar oferă aceste avantaje semnificative:

 

 

  • Estetica: Implanturile dentare sunt o modalitate fantastică de a obține un zâmbet frumos și natural. Arată exact ca dinții tăi adevărați și se simt incredibil de realist.

 

  • Sănătatea țesuturilor osoase: Implantul înlocuiește rădăcina dintelui, ceea ce înseamnă că, prin inserarea acestuia, se oprește orice pierdere de os care ar avea loc în absența rădăcinii  naturale.

 

  • Durabilitate: Implanturile dentare au o varietate de beneficii, unul dintre cele mai importante fiind faptul că sunt construite pentru a dura. Implanturile se osteointegrează în osul maxilarului, ceea ce le face mult mai durabile decât alte opțiuni și, cu o îngrijire adecvată, pot dura cu ușurință la fel de mult ca și dinții naturali. Implanturile dentare sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune pe termen lung, deoarece protezele dentare mobile durează, de obicei, doar cinci până la opt ani.

 

  • Rezistență și funcționalitate: Implanturile dentare sunt asociate în mod obișnuit cu dorința de a avea un zâmbet frumos. Cu toate acestea, implanturile fac mai mult decât atât. De asemenea, ele fuzionează cu osul maxilarului pentru a oferi o stabilitate și o funcționalitate incredibile. Acest lucru înseamnă că vorbirea nu este afectată, iar mestecatul devine mai ușor (spre deosebire de protezele dentare).

 

  • Confort: Implanturile devin o parte a corpului dumneavoastră, astfel încât nu veți simți disconfortul care vine odată cu lucrările dentare tradiționale. Un avantaj este că implantul oferă o bază fixă pentru coroane, punți sau chiar proteze dentare - ceea ce le face super stabile. Faptul că nu trebuie să fie scoase noaptea și curățate în mod regulat le conferă un confort natural, spre deosebire de protezele detașabile.

 

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Katta Dental Care din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.