Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar: 30 de minute tratament pentru o sănătate orală îndelungată

Există multe proceduri de implant dentar disponibile în prezent, care ajută la înlocuirea dinților lipsă sau a dinților care sunt grav afectați și care vor trebui extrași.

 

Medicul stomatolog este cel care te va ajuta să optezi pentru tratamentul specific problemei tale dentare, în urma unei consultații atente.

 

Mulți oameni suferă de pierderea unuia sau mai multor dinți din cauza cariilor dentare sau a bolii parodontale. Acest lucru poate duce la un risc crescut pentru alte probleme de sănătate dentară, cum ar fi caria dentară, boli ale gingiilor, deteriorarea oaselor.

 

Implanturile dentare vă pot îmbunătăți sănătatea orală prin înlocuirea dinților lipsă cu dinți artificiali care arată natural și se simt ca niște dinți adevărați!

 

implant dentar craiova, implantologie craiova, dr. katta, clinica stomatologica craiova

 

Sunteți în căutarea unei noi modalități de a vă înlocui dinții lipsă?

Implanturile dentare sunt cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea sunt realizate din titan pur, care este introdus în osul maxilarului sau mandibulei și se integrează complet în propria structură osoasă, înlocuind cu succes dintele fără a afecta ceilalți dinți.

 

Este o alternativă uimitoare la protezele dentare, care te va face să te simți din nou tu însuți!

 

La finalul tratamentului poți mânca tot ce îți dorești, cu încredere, știind că implantul dentar nu va aluneca sau se va rupe în gură. Și pentru că arată exact ca un dinte adevărat, nimeni nu va ști niciodată despre el! În plus, este foarte rezistent în timp, așa că nu vei avea nevoie de interminabile vizite la cabinetul stomatologic.

 

Avantajele implantului dentar:

 

  • Îmbunătățesc calitatea vieții – după tratamentul cu implant dentar te poți bucura de zâmbetul tău, având mai multă încredere în tine, și poți savura orice fel de mâncare!
  • Zâmbetul este restaurat. Conferă aspect natural. Stabilitate crescută
  • Implantul dentar are cea mai ridicata rata de succes chirurgical, pe termen mediu si lung
  • Îmbunătățesc starea generală, îmbunătățind calitatea nutriției și digestiei
  • Contribuie la creșterea încrederii în sine
  • Estetică facială îmbunătățită
  • Ușurință în realizarea igienei orale
  • Redobandirea unei masticații complete
  • Implantul dentar nu se cariază

 

Care este durata de viață a implanturilor dentare?

Implantul dentar este conceput pentru a fi permanent!

 

El poate dura zeci de ani, chiar și după 30 de ani! Acest lucru se datorează faptului că este realizat din titan, un metal puternic și durabil, care nu se corodează și nu ruginește.

 

De asemenea, are capacitatea de a fuziona cu țesutul osos, astfel încât să devină una cu maxilarul tău. Asta înseamnă că nu va trebui să îți faci griji cu privire la faptul că vor cădea sau se vor rupe în bucăți, așa cum s-ar putea întâmpla cu alte tipuri de lucrări dentare.

 

Te poți simți încrezător știind că implantul tău va rămâne la locul lui și va continua să funcționeze mulți ani de acum încolo!

Ești pregătit să te bucuri de zâmbetul pe care l-ai visat?

Întreabă-ne despre tratement, iar noi te voi ajuta!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.