Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cum creștem durata de viață a implanturilor dentare?

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

Implanturile dentare au devenit o soluție tot mai populară pentru înlocuirea dinților lipsă. Odată ce implantul este inserat, acesta trebuie să funcționeze corect și pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Există unele lucruri pe care le poți face pentru a crește durata de viață a implantului tau?

 

 

Metode de prelungire a duratei de viață a implanturilor dentare

 

 

Succesul fiecărei etape a tratamentului cu implanturi dentare va fi factorul principal în ceea ce privește performanța implanturilor.

 

La fel ca și dinții naturali, implanturile dentare pot dura o viață întreagă, dacă aveți grijă de ele în mod corespunzător. Periajul, folosirea aței dentare și vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru a vă păstra zâmbetul sănătos și cu un aspect optim.

 

Durata de viață a implanturilor dentare este influențată în mare măsură de regularitatea atât a igienei la domiciliu, cât și a controalelor orale și a curătărilor profesionale.

 

Înainte de a vă decide să vă puneți implanturi dentare, luați în considerare faptul că fumatul și boala parodontală preexistentă pot crește probabilitatea de eșec al implantului.

 

Fumătorii au 10-15% șanse ca implanturile lor să cedeze, ceea ce reprezintă una dintre cele mai mari rate. Aceste cifre sunt similare în cazul băutorilor înrăiți.

 

Diferite afecțiuni medicale care afectează integritatea osului pot diminua stabilitatea unui implant, iar orice traumatism facial reînnoiește riscul de pierdere sau rupere pentru un implant dentar. Toate aceste riscuri vor fi prezentate de medicii noștri implantologi dacă alegeți să programați o vizită în clinica stomatologică Katta Dental Care.

 

Odată ce ați luat decizia de a vă pune implanturi dentare, primul pas ar trebui să fie găsirea unei clinici care excelează în ceea ce privește calitatea, estetica și durabilitatea. Echipa noastră pune în principal accent pe grija față de pacienți și de nevoile lui individuale.

 

 

 

Ce trebuie să evitați dacă vă doriți un implant dentar care să reziste chiar și o viață întreagă? Simplu:

 

 

  • Evitați alimentele tari sau cu coajă
  • Evitați să mușcați din obiecte
  • Evitați consumul excesiv de zahăr sau tutun
  • Nu ignorați controalele periodice la stomatolog
  • Nu neglijați igiena orală și sfaturile medicului dvs.

 

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Katta Dental Care din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.