Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ce spun medicii stomatologi despre durata de viață a unui implant dentar

Implantologia dentară este o metodă relativ nouă de umplere a golurilor rămase libere în dantură. Mai mult, este un tratament din ce în ce mai solicitat de cei care suferă de pierderea dinților sau de consecințele vârstei care vin odată cu aceasta.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr katta craiova

 

Când va înceta să mai funcționeze implantul dentar? 

 

Durata de rezistență a unui implant dentar Craiova depinde de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita:

  • La tipul de material utilizat în constructive
  • Locația în care a fost efectuată procedura
  • Cât de bine este gestionată sănătatea dumneavoastră orală după operație
  • Starea lor generală de sănătate

 

De obicei, se așteaptă ca implanturile dentare să dureze cel puțin 30 ani înainte de a fi necesară înlocuirea lor.

 

Implant dentar Craiova este o modalitate fantastică de a înlocui dinții lipsă, dar mulți oameni au întrebări cu privire la cât timp pot dura aceste implanturi dentare.

 

Este important să aflați răspunsul la această întrebare, deoarece acesta va afecta costul procedurii și ceea ce ar trebui să așteptați de la implantul dumneavoastră în ceea ce privește longevitatea.

 

Pacienții au adesea o mulțime de întrebări despre implanturile dentare, de la costuri până la ce puteți mânca după operație. O întrebare frecventă pe care o pun este "cât timp va dura implantul meu?"

 

Aveți un dinte lipsă?

 

Dacă da, este timpul să luați în considerare această variant inovativă. Acestea reprezintă cea mai naturală modalitate de înlocuire a dinților, atât ca aspect, cât și ca senzație.

 

Puteți mânca cu ei, zâmbi cu ei, râde cu ei - toate acestea fără să vă faceți griji cu privire la modul în care arată sau se simt. Și pentru că sunt confecționați din metal de titan, vor rezista ani la rând!

 

Implanturile dentare sunt o investiție în tine însuți, care va da roade timp de zeci de ani. Dorim să vă ajutăm să vă recăpătați încrederea în voi, oferindu-vă cel mai bun tratament posibil la prețuri accesibile.

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui implant dentar Craiova aici aveti solutia

 

Oferim implanturi dentare de calitate superioară și ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă recăpătați zâmbetul! Echipa noastră de experți va lucra cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană. Lasă-ne să ne ocupăm de toate nevoile tale dentare pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult - să trăiești viața la maxim!

 

Implanturile dentare Craiova sunt concepute să arate și să se simtă ca dinții naturali, oferindu-vă libertatea de a mânca tot ce doriți fără să vă faceți griji cu privire la disconfort sau jenă.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare. 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.