Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

7 Beneficii ale implanturilor dentare: De ce merită să le luați în considerare

 

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă. Ele oferă multe beneficii pe care alte proceduri dentare nu le pot egala. Dacă luați în considerare implanturile dentare, iată 7 motive pentru care acestea pot fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră:

 

Acest lucru se datorează faptului că implanturile dentare sunt ancorate în osul maxilarului, la fel ca și dinții tăi naturali. Acest lucru oferă implanturilor dentare un nivel de stabilitate și securitate pe care alte proceduri dentare nu îl pot egala.

 

Pe implanturi se pot monta coroane sau punți dentare care datorită materialelor din care sunt făcute, ceramică sau zirconiu, imită perfect aspectul unui dinte adevărat.

 

implant dentar craiova, clinica stomatologica dr. katta craiova

 

Puteți peria și folosi ața dentară pe implanturi dentare la fel ca pe dinții naturali. Nu este nevoie de soluții speciale de curățare sau de alte produse.

Singurele restricții care se aplică pentru implanturile dentare sunt aceleași care se aplică și în cazul dinților naturali.

 

Atunci când pierdeți un dinte, osul din jurul acestuia începe să se deterioreze. Acest lucru se datorează faptului că dintele nu mai stimulează osul.

Implanturile dentare sunt inserate în osul maxilarului și fuzionează cu osul în timp. Acest proces se numește osteointegrare. Ca urmare, acestea ajută la conservarea osului maxilarului/mandibulei.

 

Implanturile dentare pot contribui la îmbunătățirea sănătății orale, facilitând periajul și folosirea aței dentare. Acest lucru se datorează faptului că implanturile dentare nu sunt conectate la alți dinți, precum punțile sau protezele dentare.

În plus, implanturile dentare pot îmbunătăți aspectul general al zâmbetului dumneavoastră.

 

  • Implanturile dentare sunt durabile în timp

Implanturile dentare sunt realizate din titan, care este un material foarte rezistent și durabil. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura o viață întreagă.

Dacă luați în considerare implanturile dentare, asigurați-vă că discutați cu medicul dentist despre toate beneficiile pe care le oferă. S-ar putea să fie singura soluția perfectă pentru dumneavoastră!

 

  • Implanturile dentare sunt sigure și stabile

Cum am spus și mai sus, acestea sunt realizate din titan, un metal biocompatibil care a fost folosit în procedurile dentare și medicale de peste 50 de ani. Titanul este bine tolerat de organismul uman și nu există niciun risc de respingere sau de alergii.

Implanturile dentare sunt, de asemenea, foarte stabile. Odată ce au fuzionat cu osul maxilarului, implanturile dentare nu vor crea probleme purtătorului.

 

  • Implanturile dentare restabilesc funcția și capacitatea de masticație

Implanturile dentare sunt singura procedură stomatologică care vă va reda capacitatea de mestecat la nivelul de dinainte de a vă pierde dintele.

Acest lucru se datorează faptului că implanturile dentare înlocuiesc atât rădăcina, cât și coroana unui dinte. Ca urmare, implanturile dentare pot asigura stabilitatea pentru proteze dentare, cum ar fi protezele fixe sau punțile.

 

Implanturile dentare din Craiova sunt concepute să arate și să se simtă ca dinții naturali, oferindu-vă libertatea de a mânca tot ce doriți fără să vă faceți griji cu privire la disconfort sau jenă.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Care este prețul pentru sănătatea ta orală? Suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare. 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.