Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Nou! Turism medical dentar

 

Suntem o echipă medicală tânără și foarte bine pregătită, având acces la cele mai moderne tehnologii din domeniu.

 

Două din cele mai solicitate tratamente dentare sunt cele pentru tratamentul uzurii dentare și cele pentru corectarea problemelor ce țin de estetica dinților.

Aceste două probleme necesită două tipuri diferite de soluții:

 • uzura dentară se poate trata cu ajutorul chirurgiei dentare sau a tratamentelor de canal;
 • problemele ortodontice se tratează cu ajutorul aparatelor dentare speciale, a coroanelor sau implanturilor dentare.

Pacienții care caută soluții pentru una dintre aceste probleme ne pot alege pentru un tratament specializat.

 

Prima etapă va fi întotdeauna una investigativă, în care vom stabili care sunt problemele pacientului și vom stabili un diagnostic.

 

Această etapă preliminară este urmată de stabilirea unui plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile pacientului, dar și de bugetul disponibil.

katta turism dentar, dr katta dental care, stomatologie bucuresti

La noi, combinați tratamentul dentar în România cu vizitarea principalelor obiective turistice din zona respectivă. Astfel, vă puteți bucura de o vacanță în adevăratul sens al cuvântului la un tarif extrem de atractiv.

 

Din punct de vedere medical, putem asigura:

 • Consultarea radiografiei dentare chiar și de la distanță, trimisă prin e-mail;
 • Stabilirea unui plan de tratament;
 • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic și al lucrărilor dentare.

Din punct de vedere turistic, va putem asista în:

 • Stabilirea traseelor în funcție de ședintele de tratament;
 • Stabilirea meniurilor și a formelor de distracție.

katta turism dentar, dr katta dental care, stomatologie bucuresti

De ce sa alegeti tratamente stomatologice la noi?

 

 • #1 Costuri pentru tratamentul dentar cu cel puțin 50-70% mai mici față de un plan de tratament dentar similar într-o țară ca Anglia, Franța, Germania sau SUA. Turismul dentar este ales de mii de pacienți din străinătate care vizitează România anual.
 • #2 Beneficiați de echipamente de ultimă generație și materiale de cea mai bună calitate. Investim constant în dotări dintre cele mai moderne pentru a finaliza cu succes tratamentele. Dacă alegeți serviciile noastre de turism dentar o să fiți plăcut impresionați de aparatura din clinică și de aspectul confortabil al clinicii.
 • #3 Vă punem la dispoziție variante de tratament rapide, special adaptate pentru situațiile când aveți puțin timp la dispoziție, cum este un sejur de turism dentar:

- coroane și fațete dentare realizate într-un timp scurt;

- procedura de implantologie cu încărcare imediată;

- endodonție asistată de microscop și echipament endodontic specializat pentru finalizarea tratamentului în 1-2 ședințe.

 • #4 Utilizăm proceduri stomatologice fără durere, avem în dotare sistemul STA (Single Tooth Anesthesia).

 

katta turism dentar, dr katta dental care, stomatologie bucuresti

 • #5 Avem o echipă dedicată consilierii pacienților, astfel încât planurile de tratament să fie explicate cât mai clar și transparent.

Etapa de înțelegere a planului de tratament este foarte importantă pentru a vă întoarce în străinătate cu toate problemele dentare rezolvate.

 

În plus veți găsi la noi integrarea unui protocol vizual transparent pentru pacient, protocol ce constă pe lângă consultul clasic intraoral și în evidențierea problemelor dentare cu ajutorul fotografiilor și a radiografiei dentare, pe baza cărora se realizează interdisciplinar planul de tratament complet (echipa de medici specialiști discută fiecare caz în parte, existând și un manager medical).

 

La final, planul financiar este foarte bine explicat și etapizat de către un consilier pe care noi îl numim Key Patient Guide, acesta fiind ghidul dumneavoastră în clinică de la început, astfel încât să puteți înțelege și alege corect și transparent împreună cu medicul continuarea tratamentelor, fără surprize medicale sau financiare.

 • #6 Echipa noastră comunică fluent în limba engleză. Aveți posibilitatea să solicitați o consultație preliminară în limba engleză și pe e-mail pe baza unei radiografii panoramice și a unei radiografii de detaliu.

Programează-te pentru o consultație!

Împreună aducem la viață zâmbete!

Recomand, un zâmbet perfect obținut într-o perioadă foarte scurtă. Profesionalism, flexibilitate și atenție maximă la nevoile pacientului.

Anca Lavinia Dică

După mai multe experiențe nereușite în mai multe cabinete am avut norocul să-l întâlnesc pe doctorul Katta.

Saleh Ali

Recomand Dr. Katta! Personal amabil, servicii de calitate și implicare in rezolvarea problemelor pacienților.

Anca Popescu

Profesionalismul și modul cum se comportă cu pacienții! Din punctul meu de vedere este cel mai bun!

Mihaela

Servicii de cea mai buna calitate cu un personal foarte amabil!

Edi Andrei

Am gasit pagina printr-o simplă căutare pe internet, însă sunt extrem de mulțumită! Felicitări pentru ceea ce faceți pentru zâmbetul fiecarui om. Apelați cu încredere la domnul dr.Katta, nu veți regreta! Rezultatele în bine se obțin după fiecare vizită la cabinet.

Diana Georgiana

Mulțumesc dr.Katta pentru rezultatele impresionante încă din prima lună de tratament ortodontic. Recomand pentru implicarea în obținerea rezultatului dorit, amabilitate și profesionalism.

Irina Andreea

În urma concursului organizat de Dr. Katta pe care l-am câștigat, am beneficiat de tratamentul pentru albire dentară și pot să spun că sunt foarte mulțumită și am să apelez în viitor la serviciile sale. Recomand cu încredere Dr. Katta! Pentru un zâmbet frumos avem nevoie de o dantură sănătoasa!

Ana Grozăvescu